Yorumları: 244
Konuları: 38
Rep Puanı:
0
Ben Kaan Hocanın Tese’den başka çözüm önerisi olmadığını düşünüyorum. Kaan hocanın tedavilerinde nihai niyeti tese yapmak üzerine yani kalıcı çözüm bulup sperm çıkışı sağlamak, testisleri diğer sperm üretimin de görevli organlrı canlndırıp kendi kendine yetecek duruma getirmiyor. Hal böyle olunca da tese de de birşey çıkmıyor.
BEnde kaan hocaya gittikten sonra ümitsizliğe kapıldım ve bıraktım tedaviyi 6 ay sonra şuan tedavi olduğum doktoru yine böyle sitelerden tanıştığım bir arkadaş önerdi gittik. Bir seneyi geçti bana en çok kazandırdığı şey ümit etmek oldu. Tedavisi ile şuanda 2.evre elonge spermatid oluştu.
Ümidimizi kaybetmeden mücadeleye devam dua ya devam
Yorumları: 7
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
01-06-2018, Saat: 13:34
(Son Düzenleme: 01-06-2018, Saat: 13:39, Düzenleyen: Ahlil.)
[Merhaba arkadaşlar
Bizde uzun bir azospermi sürecinden geçiyoruz.
Daha önce yurtdışında mikrotese ameliyatı olup olumsuz sonuç alınca yaklaşık iki yıl önce Kaan hoca da tedaviye başladık. İlk önce iğne tedavisi uyguladı onun yanında gün aşırı klomen de kullanıyordum bir senelik bir ilaç tedavi sürecinden Sonra ikinci mikro tese ameliyatını kaan hoca da oldum sonuc yine hüsran spermatid bulunamadı sanırım bazı markırlarda yoktu bazıları da çok düşüktü ama tedavinin devamına ümit veriyor demişti hoca şimdi bunun üzerinden 3 ay geçti ve fish testi istedi sonuç markırlar çok düşük ve haploid hücre yok. Benim kafamı karıştıran ameliyat öncesi haploid hücre çok çok düşük olsada fish testinde gözlemlenmişti ve lim, tex vesayre markırları çok düşük olsa da pozitif gelmişti.. Neden düzelme varken hoca iğneleri ve ilaçları kesip sadece reservatrol ve impryle devam etmek istiyor yani sadece vitaminlerle birşey düzelmesini bekliyor. Benimle aynı durumda olan var mı acaba şimdiye kadar herşeyin aynı olduğu birini hiç bulamadım artık ümidimiz kayıp oluyor. Ayrıca varikosel de var bende Kaan hoca varikosel ameliyatını da yaptı mikrotese ile birlikte. Benim Fsh değerim yüksek ve Testesteron düşük ayrıca hipofiz bezinde tümörüm var internette azospermi ile ilgili olduğu yazıyor ama Kaan hoca bunu ciddiye almadı sanırım Celalettin Peru hoca bu konuda bilgili bilen var mı acaba?
En son yazışmamızda tekrar bir daha ki aya fish testi istedi bu yüzden önce
Celalettin Peru hocaya gitmeyi düşünüyoruz Kaan Aydosdan ümidimi yitirdim sanırım sonuç alamayacağız tekrar fish testi istiyor bir daha ki aya ilaçsız ve vitaminlerle sizlerde ki gibi bende de bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
Kusura bakmayın çok uzun oldu umuyorum ki bu mübarek ayda bizlerede bir çağre olur dualarımız kabul olur. Celalettin hoca nın tedavi yöntemini verdiği ilaçları biraz anlatabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler.
Yorumları: 244
Konuları: 38
Rep Puanı:
0
Hoşgeldin Ahlil,
Geçmiş olsun öncelikle, ben kaan aydos a gittim 6 ay choriomon iğne kullandı fish testi yaptı sonunda haploid çıkmadı tmm tese yapalım dedi. Kaan hocanın öncelik hedefi tese, ya tutarsa ile bakıyır. Tüm değerler çıkmayacağını gösterse de tese yapıyor
Celalettin hocanın verdiği ilaç iğne mantığını akşam yazacağım size. Şuan mesai de telden zor oluyor.
Benim de hiçbirşey çıkmamıştı ozamnlar şimdi 2.evre elonge seviyesine geldim şükürler olsun.