Hoşgeldin, Ziyaretçi
Sitemizden yararlanabilmek için Kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adınız:
  

Şifreniz:
  





Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 803
» Son Üye: MerveBilal
» Toplam Konular: 227
» Toplam Yorumlar: 2,696

Detaylı İstatistikler

Son Aktiviteler
Azospermi hastasıyım ve t...
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: aura
Dün, Saat: 17:52
» Yorumlar: 8
» Okunma: 4,330
Torsiyon ve Azospermi
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: aura
Dün, Saat: 17:38
» Yorumlar: 31
» Okunma: 18,279
Azospermi, Değerli yoruml...
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Kaptan55_SS
Dün, Saat: 00:01
» Yorumlar: 65
» Okunma: 21,899
Sebepsiz azospermi doğal ...
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: omer1985
15-05-2021, Saat: 01:16
» Yorumlar: 9
» Okunma: 3,799
Dr Göğşen Önalan - Başken...
Forum: Erkek İnfertilitesi
Son Yorum: ali0636
13-05-2021, Saat: 00:25
» Yorumlar: 0
» Okunma: 64
Ardışık Sperm Analizinin ...
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Umut
09-05-2021, Saat: 22:19
» Yorumlar: 1
» Okunma: 341
Tedavi süreci
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Umut
30-04-2021, Saat: 21:04
» Yorumlar: 1
» Okunma: 734
İlaç ve gıda takviyeleri ...
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Umut
27-04-2021, Saat: 16:58
» Yorumlar: 3
» Okunma: 934
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Motorcu
26-04-2021, Saat: 22:23
» Yorumlar: 9
» Okunma: 4,479
Sebepsiz azosperm
Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız
Son Yorum: Umut
25-04-2021, Saat: 05:32
» Yorumlar: 7
» Okunma: 736

 
Wink Azospermk
Yazar: Azospermi hast - 19-12-2020, Saat: 16:37 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (15)

Sperm testi 0 
Fsh 11
Lh 4.97
E2 :21.86
Proklaktin 11.22
Total testesteron 4.33
Y gen delasyon saptanmamıştır 
Kromozom normal 
Renkli doppler usg
Pampiniform pleksus ben çapları nötral durumda sağda 1.9 mm., Solda 2.2 mm., Valsalva manevrası ile sağda 2.2 solda 2.7 mm ölcudur 
Bilateral pampiniform pleksus venlerinde valsalva manevrası sonrası yapılan incelemede sağda grade 0-1 solda grade 1 reflü izlenmiştir 
Sağ testis 37*29*16mm
Sol testis 32*29*17 mm 
Tese yaptırmalı mıyım 
Nasıl.bir yol izlemeliyim

Bu konuyu yazdır

Tongue Hormonları yorumlaya bilirmisiniz
Yazar: Resk01 - 11-12-2020, Saat: 08:43 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (12)

Fsh.45 
Lh.13
Testestoron.325
Acaba y delasyonu olabilirmi sizce

Bu konuyu yazdır

  Azoperm Olup Tesede Sperm Bulunan Hastalar.
Yazar: dka07 - 08-12-2020, Saat: 04:03 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (4)

Arkadaslar oncelikle merhaba.  Rabbim burada olan herkesin kucagina evlat versin.
Benim hikayem şu. Evleneli 2 yil oldu, bundan yaklasik 1 yil oncesine kadar cocuk dusunduk. Olmadi. Sonra ürolojiden randevu aldim ve sperm testi verdim. Sonuc Azosperm.
Tabi bunu ogrenince sudan cikmis balik gibi olduk. Neydi bu azosperm. Nasil bi hastalikti. Gorustugum doktor bana norma  yolla cocuk sahibi olmazsin. Seni tıp fakultesine Tüp bebek bölümune gonderelim dedi. Tabi bizim asil hikaye burada basladi. Profosorle gorustuk doktorlarla gorustuk ve hepsinin soyledigi sey Tese. Hic bilgimiz yok tabi bizim.Ameliyat  Gununu aldik ve Tese oldum. Sag yumutalikta olumsuz fakat sol yumurtaliktan 2 tüp sperm alindi. Ardindan esimin igneleri akabinde transfer gerceklesti. 4 gun tutundu fakat 5.gun dusuk oldu. Sonuc olarak olumsuz. Bu arada ultrasonda genetikte hicbir sorun yok. Hersey normal.Sonrasinda bi aktara gittik . Bazi karisimlar verdi ve ben bunlari 3 ay kullandim. Sonra test verdim. Yuvarlak hucre sayisi 0 idi. 200.000 olmus. Arastirdim. Iyi bir gelisme oldugunu soylediler. Malum biraz maddi ve manevi acidan yipratici bir surec. Esim ise girdi calismaya basladi. Bir miktar birikim yaptik. Simdi ise.CELALEDDUN PERU hocamizi takip ediyorum. Kesjnlikle bir muayane olmayi dusunuyorum..benim gibi hersey normal olupta azosperm olan varmi. Onerisi olan varmidir. Simdiden tesekurler.

Bu konuyu yazdır

  Azo test sonucu ultrosan kan sperm yorumlayabilecek biri varmı
Yazar: Rabiaaa42 - 02-12-2020, Saat: 23:56 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (1)

Arkadaşlar test sonuçlarını bana yorumlarmısınız Azo ile tedaviye yeni başladık çıkış olurmu sizce ?

Bu konuyu yazdır

  Azosperm/mikrotese
Yazar: brnskn - 26-11-2020, Saat: 15:33 - Forum: Tedavi Olduğunuz Doktorlarınız / Tüp Bebek Merkezleri - Yorumlar (3)

Merhaba arkadaşlar.
Ben azosperm için 1 yıldır tedavi göruyorum.
Toplam 7 ay iki hafta ilaç, igne tedavisi oldum.
Genetik temiz, ultrason temiz. 
Hormon seviyeleri normal.
Ast; 14.6
Alt; 17.0
Fsh; 4.67
Total testesteron; 9.47
Önümüzdeki ay bilindik doktorlardan birine tese olacağım. Bulunacagından umutlu. Sizce?

Bu konuyu yazdır

  Olumsuz Micro TESE
Yazar: dexterousa - 14-11-2020, Saat: 00:42 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (20)

Arkadaşlar yaklasık 1 yıl ovitrelle ve promen k kullanımımın ardından micro tese oldum sonuç başarısız sper bulunamadı. şimdi :
fsh            106               referans aralıgı            0.95-11.957
LH             49                 referans aralıgı            0.57-12.07
estradıol     29                 referans aralıgı            11-44
prolaktin     23.13            referans aralıgı             3.46-19.40
total testesteron        1.63      referans aralıgı        4.94-32.00
yapılan genetik testte normal çıktı. 46 XY
yapılan inhibin b testi sonucu  1 çıktı.
Ve doktor tekrar tese yapılmasına gerek yok. patolojıden gelen sonuctada germ hucre aplazisi cıktı dedi. şimdi evet değerler çok yuksek ama daha önce bu durumda olan gelişim gören oldumu acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Bu konuyu yazdır

Photo Azospermi
Yazar: 080816 - 13-11-2020, Saat: 00:34 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (3)

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce azospermi olduğumu öğrendim. Yaptırmış olduğum testler aşağıdaki gibidir. Doktor bu sonuçlar neticesinde üç ay boyunca Gonal-f 450 (haftada iki kez) ve Emodex kullanmamı tavsiye etti ve ben de 2 haftadır bu tedaviyi uyguluyorum. Bu konuda kafam çok karışık, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Sperm testi sonucu: 2ml, 
Bazelde lam-lamel arası incelemede 2-3 motil ve 4-5 immotil sperm hücresi görüldü. 

Fsh: 7,78
Testosteron:381,9

Genetik: 46, XY


Bu konuyu yazdır

  Azosperm
Yazar: dexterousa - 09-11-2020, Saat: 18:49 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (1)

merhaba arkadaşlar daha önce bu konuyla uğraşmış arkadaşlardaan bilgi ve yorumlarını paylaşmalarını rica edicektim.

Bu konuyu yazdır

Exclamation Azosperm hastasıyım sonuçlarımı yorumlar mısınız
Yazar: bedrozan - 06-11-2020, Saat: 15:00 - Forum: Tedavi Olduğunuz Doktorlarınız / Tüp Bebek Merkezleri - Yorumlar (4)

Merhabalar arkadaşlar.
1,5 yıllık evliliğimizde çocuk sahibi olamadığımız için yaptırdığım sperm testi sonucunda azosperm olduğum anlaşıldı.
Spermiyogram sonucunu ve gittiğim ürologun benden istediği tahlillerin sonuçlarını aşağıya bırakıyorum.

https://hizliresim.com/27CVGB bu spermiyogram
https://hizliresim.com/GnCJOi bu hormon testim
https://hizliresim.com/jUU8j3 bu da röntgen

Sonuçlar cıktıktan sonra kendisiyle görüşemedim, Pazartesi günü randevum var. Ama o güne kadar beklemek çok zor geliyor. Hepimiz aynı süreçlerden geçtiğimiz için bu konuda bilgilerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var. Nasıl sizce değerler, doktor nasıl bir tedavi verebilir sizce? Ameliyat mı der yoksa ilaç mı verir? Gerek Tahlil sonuçlarıyla ilgili gerekse bundan sonraki süreçle ilgili Kişisel düşüncelelerinizi yazarsanız çok memnun olurum. 

İnşallah korktuğum kadar kötü değildir değerler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hayırlı günler.

Bu konuyu yazdır

  Azospermi olduğum halde eşim gebe kaldı nasıl oluyor?
Yazar: bedrozan - 04-11-2020, Saat: 12:59 - Forum: Hikayeleriniz / Tedavi Durumlarınız - Yorumlar (1)

......

Bu konuyu yazdır